Lobster

Op zoek naar eenvoudige oplossingen voor data-integratie of een manier om toegankelijke portals voor je klanten aan te bieden? Zet de volgende stap in je digitale transformatie samen met Lobster. Jouw data. Jouw processen. Onze no-code technologie:

  • No-code technologie, waardoor je snel nieuwe ideeën kunt implementeren of bestaande processen kunt optimaliseren. Zelfs zonder bestaande programmeerkennis.
  • Eenvoudige mapping, zodat je met gemak op jouw manier kunt integreren. Koppel interne systemen (EAI), integreer met externe partners (EDI), via API’s of het IoT. Lobster past zich aan jouw benodigdheden aan.
  • On-premise & in de cloud, om ervoor te zorgen dat iedereen kan digitaliseren. Of het nu gaat om verouderde legacy systemen of de meest innovatieve cloudoplossingen. Digitaliseren hoeft niet ingewikkeld te zijn.
  • Alles-in-éénplatform, voor meer overzicht in je data en processen. Beheer je digitale transformatie in één tool in plaats van verspreid over vele oplossingen. Voor zowel je data-integratie als klantenportals.

Lobster is dé oplossing voor de maakindustrie, transport en logistiek. Volledig schaalbaar. Met een vlotte implementatie. Onafhankelijk van formaat of protocol. Neem voor meer informatie een kijkje op de website: www.lobster-world.com/nl/