Van toegangscontrole tot personeelsplanning

Interflex biedt productiebedrijven een totaaloplossing

In de industriesector is snelle en veilige toegangscontrole van medewerkers en andere bezoekers essentieel.Met de vele bewegingen aan de poort en alle safety- en security-eisen wil je dat deze controle goed verloopt en je precies weet wie zich waar bevindt. Als de terminal naast toegang ook tijd registreert, heb je direct een accurate urenregistratie van de medewerkers. En ga je nog een stap verder door het personeel via hetzelfde softwaresysteem te plannen dan kun je een forecast maken, heb je altijd inzicht in onder- en overbezetting en kun je data gebruiken voor sturing, analyses en HR.

Alles uit eigen huis

Interflex is jarenlang actief op het gebied van hard- en software voor toegangscontrole, bezoekersbeheer, tijdregistratie en personeelsplanning. Interflex levert geïntegreerde oplossingen: van advies tot en met installatie en ondersteuning. Alle hard- en software ontwikkelt Interflex in eigen huis. De flexibele oplossingen zijn zowel cloud-based als on-premise beschikbaar.

Koppelingen naar andere IT-systemen

Via interfaces kun je de producten en diensten van Interflex naadloos koppelen aan allerlei beveiligingssystemen, zoals videobewaking, alarmcentrales en biometrische herkenning, maar ook aan IT-systemen zoals HR- en ERP-pakketten, waaronder SAP.

Interflex maakt deel uit van de Allegion Groep.