Van ETO naar CTO met PRO.FILE PDM/PLM

Smart Customization;  het managen van slim maatwerk begint met het vertalen van de technische productkennis binnen uw bedrijf naar commercieel configureerbare producten voor uw klanten. Productgerichte machinebouwbedrijven, groot of klein, willen CTO (Configure To Order) en ETO (Engineering To Order) kunnen combineren om slimme maatwerkproducten te bouwen. Wilt u de stap naar Smart Customization maken? De diversiteit aan varianten beheersen en het verkoopproces optimaliseren? 

De crux: Integratie van Sales en Basic Engineering in kennis gedreven “Sales Engineering “. Op kennis gebaseerde toegang tot verkooprelevante gegevens uit CAD / PLM en ERP / CRM. 

Maar wat is de beste aanpak en hoe bepaal je welke aanpak succesvol zal zijn voor uw organisatie en wat zijn de valkuilen.

De lezing van Bas Verbunt (Ing. M.Eng S.W. Verbunt ) tijdens het Machinebouw Event 2023 geeft u inzicht hoe u een goede basis voor Smart Customization kunt leggen en hoe u binnen uw bedrijf grip krijgt op het gehele proces; zodat alles van verkoop en engineering up-to-date, nauwkeurig en klaar voor orderverwerking is. 

Bas heeft 20 jaar ervaring in het PLM-domein en beschikt over brede kennis van CAD en PLM/PDM, zowel technisch als bedrijfskundig.

Naast zijn werk bij PLM Xpert als Business Development Manager geeft Bas diverse PLM-gastcolleges op Hogescholen en verzorgt hij nu ook deze lezing tijdens Machinebouw event op 12 december 2023 te Den Bosch.

Klik hier voor de website.