Optimaliseer je Logistiek met Generix WMS & RMS!

Bedrijven van alle groottes stoten vroeg of laat op de grenzen van hun groei. De kernoorzaak? Het ontbreken van real-time data en diepgaand inzicht in hun processen – twee cruciale elementen voor efficiëntiewinsten. Generix Group presenteert de oplossing: de combinatie van hun WMS- en RMS-oplossingen.

Stefan Hanekamp, Sales Consultant Supply Chain, deelt: “Of je nu fabrikant, distributeur of logistieke dienstverlener bent, iedereen zoekt manieren om hun logistieke operaties efficiënter te maken. Een WMS automatiseert en standaardiseert talloze taken en operaties.”

Generix heeft zijn WMS ontwikkeld in samenwerking met ruim 6.000 gebruikers in zestig landen. Country Manager Wim Van Loo benadrukt: “Onze oplossing onderscheidt zich door meer dan 150 aanpasbare standaardprocessen, resulterend in brede functionaliteit.”

Het WMS levert waardevolle data die bedrijfsleiders voorziet van inzichten om weloverwogen beslissingen te nemen. Beoordeel magazijnprestaties, identificeer knelpunten en voer verbeteringen door voor optimale efficiëntie, productiviteit en winstgevendheid.

Combineer het WMS met Generix RMS voor een ongeëvenaarde technologische synergie. Stefan verduidelijkt: “Ons RMS gebruikt AI en historische data om nauwkeurig te bepalen hoeveel medewerkers en middelen er nodig zijn voor specifieke taken, voor optimale efficiëntie en kostenbesparing.”

Neem vrijblijvend contact op via benelux@generixgroup.com voor de volgende stap in efficiëntie!

Klik hier voor de website.