Always the perfect power supply solution bij Elipse

De term ‘elektronische voeding’ klinkt misschien niet zo spannend, maar een voeding zit diep in het hart van elke machine. Het zorgt voor de noodzakelijke spanning en stroom voor PLC’s, sensoren, motoren, enzovoort. Net zoals een menselijk hart dat zorgt voor zuurstof naar onze organen en ledematen. Als specialist in power supplies gaan we bij Elipse geen enkele uitdaging uit de weg.

Onze ervaren ingenieurs denken graag met u mee over uw ideale voedingsconcept en nieuwe trends om uw machinearchitectuur te optimaliseren.

Naast decentrale oplossingen (zoals bij intralogistiek of on-machine concepten), is er ook een trend om meer en meer communicatie in het veld te voorzien. Zo kan de laagdrempelige PULSbus rechtstreeks communiceren met PLC’s om elke belasting individueel te monitoren.  Ook kan een voeding al zijn data (zoals spanning, belasting, temperatuur, en veel meer) registreren en real-time doorsturen via IO-Link. Liever alles ter plaatse nakijken? Dan zijn onze PULS oplossingen met geïntegreerde LED-bar of HMI misschien ideaal voor u!

Hoe ziet úw ideale voeding eruit? Kom ons bezoeken op de Machinebouw beurs en ontdek het samen met ons.

+32 (0)3 354 51 80 • info@elipse.eu • www.elipse.eu