Waarom je MIX Noordoost 2023 niet mag missen

MIX Noordoost is er voor de makers van vandaag en morgen!
MIX Noordoost beschikt over 3 grote hallen met meer dan 130 exposanten. Als bezoeker vind je exposanten die jou in elke stap van het proces kunnen ondersteunen. Van het ontwerpen van een prototype tot het optimaliseren van de productie. Dit complete aanbod biedt jou de mogelijkheid om jouw technische vraagstukken voor te leggen om tot slimme oplossingen te komen. Ontmoet jouw collega’s uit de branche en bezoek de toekomst van de maakindustrie!

Tijdens MIX Noordoost vind je direct toepasbare kennis in de MIX Studio en in het productaanbod van de exposanten. Laat je inspireren door de nieuwste technieken en innovaties. In deze snelle wereld volgen de nieuwste technieken elkaar snel op waardoor deze inspiratie volgend jaar de kennis van vandaag kan zijn! MIX Noordoost richt zich letterlijk op de makers van vandaag én morgen. Zowel ervaren professionals als studenten geïnteresseerd in de branche zijn op hun plek hier.

Dichtbij zaken doen met authentieke en innovatieve partners
Niet afhankelijk zijn van lange levertijden, logistieke uitdagingen of een wereldwijd virus? Hecht je waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit? Ontmoet (potentiële) leveranciers uit jouw regio!

Actueel

Ontdek nieuwe producten en innovaties bij de exposanten en o.a. de Materialententoonstelling.

Bespaar tijd

Met het efficiënte beursconcept van MIX Noordoost bespaar jij tijd. In één dag ben jij volledig op de hoogte van alle ins en outs binnen de maakindustrie!

Kennis

In de MIX Studio worden actuele onderwerpen besproken in kennissessies, workshops, webinars en een ‘pressure cooker’.

Netwerken

Ons kent ons in Noordoost-Nederland; de ideale plek om jouw netwerk te onderhouden of uit te breiden!

Industrial Reality Hub

Ontdek de digitale innovatiehub voor industrieel toegepaste Augmented en Virtual Reality op de beurs. De Industrial Reality Hub stimuleert de samenwerking en innovatie tussen bedrijven, overheid en kennisinstellingen. Neem plaats in een kraansimulator of kijk tijdens een live demo hoe er kennis over een machine uit het hoofd van een expert wordt gehaald. Ook is het mogelijk een technische training te volgen met een VR bril en een virtuele rondleiding te krijgen in Connec2. Daarnaast kun je middels een Industrial Life Cycle Platform zelfstandig instructies plaatsen rondom machines. Met de online editor is het mogelijk om de informatie aan een 3D CAD/Cam model toe te voegen. Wat vervolgens gevisualiseerd kan worden in Mixed Reality. Kortom: een ware belevenis dat je niet mag missen!

Materialententoonstelling

Met de materialententoonstelling van MaterialDistrict halen we iets nieuws naar de beurs en dit staat bol van materiaalinspiratie. MaterialDistrict is een platform op het gebied van innovatieve materialen, waarbij ze inzetten op circulaire economie. Welke materialen dragen bijvoorbeeld bij aan een gezonde leefomgeving? MaterialDistrict geeft antwoord op die vraag. Ontdek de laatste ontwikkelingen op materiaalgebied!

Bezoek de MIX Studio

Niks is zo veranderlijk als de Maakindustrie, hoe werk jij aan jouw kennis? MIX Noordoost speelt hier op in met een uitgebreid kennisprogramma. Volg kennissessies, workshops, webinars en meer in de MIX Studio en neem een kijkje in de toekomst van de Maakindustrie van Noordoost Nederland.

BEKIJK HET PROGRAMMA

Smart Badge technologie

Tijdens een beursbezoek aan MIX Noordoost is het heel gemakkelijk om informatie te verzamelen. Met de “Smart Badge technologie” kun je op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die je bij binnenkomst ontvangt. De volgende dag ontvang je alle informatie van de gescande stands in je mailbox! Wil je weten welke voordelen dit voor jouw beursbezoek nog meer oplevert?